Haryanvi-Status Haryanvi Status For Whatsapp – हरियाणवी स्टैटस इन हिन्दी

Haryanvi Status For Whatsapp – हरियाणवी स्टैटस इन हिन्दी

Dosto आपका स्वागत है मरे वेबसाइट में इस Post में हम आपको Haryana Status Whatsapp Provide कर रहे हैं । आप नीचे दिए गए Kisi भी हरियाणा स्टैटस को चुन सकते हैं, और दुनिया को दिखा सकते हैं, कि आप किस चीज से बने हैं, आपको किस तरह का व्यक्तित्व मिला है। अपने Dosto को अपना Haryanvi Status दिखाएं.

Haryanvi Status Whatsapp

Haryanvi Status In Hindi फीचर इस स्थिति में मददगार होंगे। इसलिए आज मैं Whatsapp के लिए अपना संग्रह साझा कर रहा हूं। नीचे दिए गए Haryana Status में से कोई भी Status चुनें और अपनी Social जगहो पर Set करें। मुझे उम्मीद है कि आप इस संग्रह को व्हाट्सएप के लिए सबसे अच्छा Desi Status पसंद करेंगे, Facebook और Twitter आदि जैसे Social Media पर इन New Haryanvi Status संदेशों को Share करना न भूलें। आप लोग Comments में जरूर बताना की यह Post पड़कर आपको कैसा लगा |

haryanvi status

तेरी activa जावे silent mode पेमेरी
तेरी activa जावे silent mode पे
मेरी BULLET छोड़े पटाखे हर रोड पे
हथियार इतने हैँ के छोरी तन्ने तोल दूँ और
मेरे यार इतने हैँ के तेरे पूरे शहर ने फोड्ड दूँ

Teri Activa jaave Silent mode pe
Teri Activa jaave Silent mode pe
Meri bullet chhode pataakhe har rod pe
hathiyaar itne hai ke chori tanne Tol Du aur
Mere yaar itne hai ke Tere poore shahar ne phod Du

हरियाणा स्टैटस

वा बोली तेरे बस की कोना
वा बोली तेरे बस की कोना में पटानि
मै बोला :- तेरे ते Cute Cute छोरी ते माहरे स्टेटस Like करे से

va boli Tere Bas ki kona
va boli Tere Bas ki kona mein pataani
Mai bola :- Tere te Cute Cute chori te maahare status likhe kare se

वा बोली मेरे गाम मै ना
वा बोली मेरे गाम मै ना आया कर मेरे भाई पकड लेंगे तनै
मै बोल्या रै बावली मनै तो कदे Temple Run आला बान्दर ना पकड सका
तेरे भाई के चीज ह

va boli Mere gaam Mai na
va boli Mere gaam Mai na aaya kar Mere Bhai pakad lenge tane
Mai bolya rai baabli manai To kade Temple run aala baandar na pakad saka
Tere Bhai ke chij ha

Haryanvi Status For Boys 2020

एक हरयाणवी लड़की त बोल्या तु
एक हरयाणवी लड़की त बोल्या तु कवे तो म तेरी खातर चांद तारे तोड़ दुं
लड़की बोली तने तोड़न का इतणा ऐ शौक स तो माहरी काटङी के चिचड तोड दे न

Ek Haryana Ladki ta bolya tu
Ek Haryana Ladki ta bolya tu kave To ma Teri khaatar chaand taare Tod dun
Ladki boli tane Todan ka itna ai shauk sa To mahri katni ke chichad Tod de na

बैरन नू बोली र बैरी कितनी एक #सेटिंग लेरया स
मखा सेटिंग का त बेरा नी पर #यार इतने स कै
तेरे ताऊ काका आलिया न भी ब्याह ल्यांगे।

bairan nu boli ra bairi kitni Ek #seting leraya sa
makha seting ka ta bera ni par #yaar itne sa Kai
Tere tau kaaka aaliya na Bhi byaah lyaange.

 र #लाडलो टेंशन तो जब होइ
जब पड़ोसी की #बहु बोली
मै तो तेरी #बहु होनी थी।

ra #laadalo tenshan To Jab hoi
Jab padosi ki #bahu boli
Mai To Teri #bahu honi thi.

इतने अमीर तो कोन्या क सब कीमे खरीद ल्या
पर इतने गरीब भी कोन्या क खुद बिक जाव

itne amir To konya ka sab Time kharid lya
par itne garib Bhi konya ka khud bik jaava

Haryanvi Status For Girls

सोचान था ऐसीदोस्ती होगी
साथ मेरे आपजैसी हस्तीहोगी
जन्नतकी गलियों के ख्वाबक्यों देखू

 tha Aisi Dosti hogi
saath Mere Aap jaisi hasti hogi
jannataki galiyon ke khvaabakyon dEkhoo

अध्यापक :- धुप मैं निकला ना करो रूप की
रानी,गोरा रंग काला ना पड़ जाय

इसको हरयाणवी मैं translate करो।
बच्चे:- तू घाम म काली हो ज्यागी
चाल्या कर डाठा मार के…???

adhyaapak :- dhup Main nikala na karo roop ki
raani,gora rang kaala na pad jaay

isko Haryana Main Translate karo.
bachche:- Tu ghaam ma kaali ho jyaagi
chaalya kar daatha maar ke…???

आज तो बैरण_न_दिल कती तोड़ दिया….
नु बोली तु मेरी के इच्छा पुरी करेगा
कदे स्कूल की_कॉपी तो पुरी
करी नी तनै

aaj To bairan_na_dil kati Tod diya….
nu boli tu Meri ke ichchha puri karega
kade school ki_kopi To puri
kari ni tane

Desi Wala Status

Haryanvi Gujjar Status Hindi

बैरण नै जमा लठ गाढ दिया
न्यू बोली –
तू मेरा चांद मै तेरी चांदणी
आपणा प्यार ईसा
जणू लख्मीचंद की रागणी

bairan nai jama lath gaadh diya
new boli –
Tu mera chaand Mai Teri chaandani
Apna pyar eesa
janu lakhmichand ki raagani

मैं बोल्या मेरा दिल लेले
बैरण न्युं बोली दिल का मैं के करूंगी देणी है
तो एक ट्राली तूङी देदे

Main bolya mera dil lele
bairan nyun boli dil ka Main ke karoongi deni hai
To Ek traali Tuni dede

आज कल छोरिया चुन्नी ते मुहं
आज कल छोरिया चुन्नी ते मुहं तो न्यू बांधे
जणो स्कूटी ना बल्कि तुड़ी आली मशीन चलाणी हो

aaj kal chhoriya chunni te muhan
aaj kal chhoriya chunni te muhan To new baandhe
jano skooti na balki tudee aali mashin chalaani ho

बहुत ज़लील था वो दिन भी
बहुत ज़लील था वो दिन भी उधर मेरी मोहब्ब्त ससुराल जा रही थी
इधर लोग मुझसे कह रहे थे भाई खड़या के देखै सै टेंट का समान ट्राली म घलवा दे न

bahut zalil tha vo din Bhi
bahut zalil tha vo din Bhi udhar Meri mohabbt sasuraal ja rahi thi
idhar log mujhse kah rahe the Bhai khadaya ke dEkhai sai tent ka samaan traali ma ghalava de na

दिल्ली आली की 70 गालीअर गाम
दिल्ली आली की 70 गाली
अर गाम आली का ऐ रे भाई बराबर सै

Delhi aali ki 70 gaaliar gaam
Delhi aali ki 70 gaali
ar gaam aali ka ai re Bhai baraabar sai

Funny Haryanvi Status 2020

तू काट दे फ़ोन मैं मिलाउंगीया
तू काट दे फ़ोन मैं मिलाउंगी
या बात आज तक किसे छोरी नै नहीं कही है

Tu kaat de fon Main milaungiya
Tu kaat de fon Main milaungi
ya Baat aaj tak kise chori nai Nahi kahi hai

लडको बोल्यो लड़की न में थारी
लडको बोल्यो लड़की न में थारी जुल्फा की छाँव में रहनो चाहू हू, लड़की बोली पिछले जन्म में ढेरो हो के

Ladko bolyo Ladki na mein thaari
Ladko bolyo Ladki na mein thaari julpha ki chhaanv mein rahno chaahoo hoo
Ladki boli pichhale janm mein dhero ho ke

Haryanvi Attitude Status

ऊंची एडी की सेंडल पेरे बाद
ऊंची एडी की सेंडल पेरे बाद मैं छोरियां ईस तरियां चालै हैं
जणु चौबारे की मंडेर पै बांदरीे चालै हैं।

oonchi edee ki sendal pere baad
oonchi edee ki sendal pere baad Main chhoriyaan ees tariyaan chaalai hai
janu chaubaare ki mander pai baandarie chaalai hai.

जिस दिन ट्विटर पे मेरे 100
जिस दिन ट्विटर पे मेरे 100 फॉलोवर्स हो जायेंगे
उस दिन मैं मान लूंगा कि हरियाणा का विकास हुआ है

jis din Twitter pe Mere 100
jis din Twitter pe Mere 100 pholovars ho jaayenge
us din Main maan loonga ki Haryana ka vikaas hua hai

हॉलीवुड की सबसे अच्छी बात ये
हॉलीवुड की सबसे अच्छी बात ये है कि
वहां टकलों और काले कलूटों को भी रोजगार मिल जाता है
जै हरियाणा में जामे होंदे तो रिश्ता भी नहीं होवै था

Hollywood ki sabse achchhi Baat ye
Hollywood ki sabse achchhi Baat ye hai ki
vahaan taklon aur kaale kalooTon ko Bhi rojagaar mil jaata hai
jai Haryana mein jaame honde To rishta Bhi Nahi hovai tha

लड़कियो को शरीफ होना चाहिएमाल तो
लड़कियो को शरीफ होना चाहिए
माल तो गांजा भी होता है ताऊ

ladakiyo ko shariph hona chaahiemaal To
ladakiyo ko shariph hona chaahie
maal To gaanja Bhi hota hai tau

कुछ घूंट नशे की ले बेठी कुछ ले बेठी तेरी यारी रै
बोतल नै तो भीतर फुक्या तनै फुक दी जिंदगी सारी रै

kuchh ghoont nashe ki le bethi kuchh le bethi Teri yaari rai
botal nai To Bhitar phukya tane phuk dee jindagi saari rai

Latest Haryanvi Status For Whatsapp in Hindi

र इतणी जल्दी भूल ज्यागी मैं इतणा भी माड़ा कोन्या
मन्ने क्यूकर दिल त काढ़ेगी मेरा फोटु तक पाड़या कोन्या🙏

ra itni jaldee bhool jyaagi Main itna Bhi maada konya
manne kyookar dil ta kaadhegi mera photu tak paadaya konya💪🙏

मेरी मंजिल इब भी तू ही है बस फर्क इतना है …
पहलां तेरी आबादी थी
इब तेरी बर्बादी है ।
💪🙏

Meri manjil ib Bhi Tu hi hai Bas phark itna hai …
pahalaan Teri abaadi thi
ib Teri barbaadee hai.💪🙏

सफर ऐ शहर मै किते टकरा गी तो देख लिए
तेरी आँख्या मै पछतावे के आंशू नहीं आज्यां तो
💪🙏

saphar ai shahar Mai kite takara gi To dEkh lie
Teri aankhya Mai pachhataave ke aanshoo Nahi aajyaan To
💪🙏

 सुलगती चिंगारी
जळती सिगरट
तिलमिलाम्ते फेफडे
बेरंग सा धुम्मा
धुम्मे के छल्ले
अर, एश ट्रे मै झड़ती जिंदगी
💪🙏

Desi Haryanvi Whatsapp Status in Hindi

 sulagati chingaari
jalati sigarat
tilmitate phephade
berang sa dhumma
dhumme ke chhalle
are, esh tre Mai jhadati jindagi
💪🙏

कितणा ए जी लाकै निभा ल्यो रिश्ता
बदलण आळे तो बदल ए जा हैं

kitna e jee laaKai nibha liyo rishta
badalan aale To badal e ja hai
💪🙏

माडा टाइम था मेरा जब तने चाह बैठ्या मै
आज फेर तेरी बेवफाई प गीत बना बैठ्या मै
💪🙏

maada taim tha mera Jab tane chaah baithya Mai
aaj pher Teri bevaphaee pa git bana baithya Mai
💪🙏

हम तो मुँहमागी दुआ
तुम अनसुनी फ़रियाद हो
💪🙏

ham To munhamaagi dua
Tum anasuni fariyaad ho
💪🙏

देखी तरेड़ आज मन्नै
बेरा नै शीशा टूट रह्या था अक मैं💪🙏

Attitude status in Hindi

dEkhi tared aaj mannai
bera nai shisha Tut rahya tha ak Main💪🙏

बहोत बदल गया हूं तेरे जाए पाछै,
बस तन्नै याद करण की वा आदत ईब भी न्यू की न्यू है💪🙏

Bohut badal gaya hoon Tere jae paachhai,
Bas tannai yaad karan ki va aadat eeb Bhi new ki new hai💪🙏

Love Haryanvi Status in hindi

Haryanviबहोत याद आवैं हैं वे भूले भिसरे दिन
कुछ तेरे गैल कुछ तेरे बिन

Bohut yaad aavain hai ve bhoole Bhisde din
kuchh Tere gail kuchh Tere bin

धड़कनें टूटकर बिखरने लगती हैं..
जब याद तुम बे-हिसाब आते हो…💪🙏

dhadakanen Tutakar bikharane lagti hai..
Jab yaad Tum be-hisaab aate ho…💪🙏

रै बहोत भीड़ थी तेरे दिल मै
हाम खुद नहीं लिकड़ते तो धक्के दे कै काढे जाते💪🙏

rai Bohut Bhid thi Tere dil Mai
haam khud Nahi likadate To dhakke de Kai kaadhe jaate💪🙏

Conclusion

उम्मीद हैं आपको Haryanvi Whatsapp Status की ये पोस्ट पसंद आई होगी. Haryanvi Status,haryanvi love status, desi haryanvi whatsapp को अपने दोस्तों के साथ जरुर शेयर करें.

close